Γιατί οι διανομείς της Herbalife αντιμετωπίζουν μεγάλα εμπόδια

Όντας μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Herbalife μελοσ είναι μια εταιρεία που διανέμει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Αλλά γιατί οι περισσότεροι από τους διανομείς συνεχίζουν να αγωνίζονται για την πώληση προϊόντων Herbalife;

Ίσως τώρα βρίσκεστε ήδη σε τόσο βαθύ χάλι που νομίζετε ότι αξίζει τώρα να το κάνετε και δεν σας ενδιαφέρει η προσπάθεια που απαιτείται για να πετύχετε ή οι αγώνες που σχετίζονται με αυτήν. Μην κάθεσαι εκεί και κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και είναι ισοδύναμο για την πορεία.

Η βιομηχανία MLM βρίσκεται σε γρήγορο ρυθμό αλλαγών και γι’ αυτό, οι διανομείς πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν πρώτα για να μπορέσουν να καταλήξουν σε καλύτερα σχέδια για τους επόμενους μήνες και χρόνια. Εάν σκοπεύετε να κερδίζετε τουλάχιστον 10.000 $ το μήνα, πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένες προκλήσεις στον κλάδο του μάρκετινγκ τώρα.

Ποια είναι τα πράγματα που χρειάζονται την άμεση προσοχή σας για να δημιουργήσετε περισσότερες προοπτικές και δυνητικούς πελάτες στην επιχείρηση και να δημιουργήσετε το δίκτυό σας πιο γρήγορα;

Πρώτον, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι στρατηγικές μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι πλέον εφαρμόσιμες στη σημερινή σύγχρονη μέθοδο δικτύωσης και MLM. Η υπόσχεση του υπολειπόμενου εισοδήματος της Herbalife είναι πλέον μια απλή υπόσχεση και πολλοί πιστεύουν ότι έχει ξεχαστεί. Πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό τώρα και να τηρείτε τα νέα στυλ μάρκετινγκ για να αναπτύξετε το δίκτυό σας.

Στη συνέχεια, πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι όταν δικτυώνεστε, είτε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι τα καλύτερα μεταξύ άλλων, χωρίς ένα σταθερό και συστηματικό σχέδιο μάρκετινγκ, οδηγείτε σε μεγάλη αποτυχία. Εάν σχεδιάζετε να εκσυγχρονίσετε την επιχείρηση δικτύωσης της Herbalife ή να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε MLM, ελέγξτε τις στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας βασίζεται σε μια σταθερή επιχειρηματική βάση. Τα θεμέλια της Herbalife μπορεί να είναι σταθερά, ωστόσο λόγω των γρήγορων αλλαγών που συμβαίνουν στο δικτυακό μάρκετινγκ σήμερα, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα είστε στην κορυφή των αλλαγών. Αυτό θα βοηθήσει τους διανομείς της Herbalife να είναι παραγωγικοί στο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι διανομείς αποτυγχάνουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το MLM είναι ότι οι εταιρείες δεν εφαρμόζουν αυστηρά καμία στρατηγική μάρκετινγκ. Ναι, η Herbalife μπορεί να έχει όλα τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα, καθώς και τα σχέδια, τα εργαλεία και τις στρατηγικές δικτυακού μάρκετινγκ, αλλά αν παραμελήσετε τη σημασία της σωστής και σωστής χρήσης αυτών, η επιχείρησή σας δεν θα πετύχει.

Τώρα που υπάρχει ένα νέο παράδειγμα δικτύωσης και MLM, ο παραδοσιακός τρόπος μάρκετινγκ της επιχείρησης και των προϊόντων MLM, όπως η πραγματοποίηση κρύων κλήσεων, η αγορά αδιέξοδων δυνητικών πελατών καλώντας φίλους και οικογένειες, η φιλοξενία πάρτι στο σπίτι, η απευθείας πώληση των προϊόντων της εταιρείας, δεν χρειάζονται πλέον.

Το MLM και το δικτυακό μάρκετινγκ έχουν τώρα νέους και καλύτερους τρόπους για τη δημιουργία υψηλότερου υπολειπόμενου εισοδήματος και ταυτόχρονα τη δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών. Το MLM και το δικτυακό μάρκετινγκ σήμερα εστιάζουν πλέον στη δημιουργία προσωπικών πελατών, στην κοινωνική δικτύωση, στην τοποθέτηση και στο μάρκετινγκ προσέλκυσης.

Έτσι, για να κάνετε τη διανομή και τη συνδρομή σας στην Herbalife δυνητική και υψηλή απόδοση εισοδήματος για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Ξεκινήστε να μαθαίνετε τις νέες μεθόδους δικτυακού μάρκετινγκ και αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις αυτής της νέας γενιάς και χρησιμοποιήστε όλους τους νέους πόρους προς όφελός σας στο δρόμο προς την επιτυχία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *