Drie dingen waar je op moet letten bij het kopen van een stofzuiger

Wat we willen van een stofzuiger

Houden we niet allemaal van stofzuigen? Ik denk het niet, maar je kunt deze klus minder pijnlijk maken door een stofzuiger aan te schaffen die de volgende kenmerken heeft:

makkelijk te gebruiken
Zuigt in één keer al het vuil en haar op.
betrouwbaar
Ik categoriseer deze drie als bruikbaarheid, prestaties en stabiliteit. Dus laten we deze drie dingen een voor een bekijken en kijken wat stofzuigen eerder een plezier dan een pijn maakt.

Bruikbaarheid

Er zijn verschillende factoren die een stofzuiger kopen gebruiksvriendelijk maken, maar sommige zijn afhankelijk van de potentiële gebruiker. Zo is een steelstofzuiger met een lange steel misschien niet geschikt voor kleine mensen, maar wel ideaal voor lange mensen en zijn zware apparaten niet geschikt als je die regelmatig op en neer moet tillen. trap.

Naar mijn mening moet een stofzuiger licht van gewicht zijn, makkelijk draaien, makkelijk legen zonder knoeien, en gereedschap bij de hand hebben zodat hij indien nodig snel op de slang gemonteerd kan worden. Daarnaast moeten stofzuigers gemakkelijk op te bergen en te vervoeren zijn en eenvoudig in gebruik. Wat gereedschap betreft, alle gereedschap dat regelmatig wordt gebruikt, zoals spleetgereedschap, moet op de machine worden opgeborgen en moet gemakkelijk kunnen worden geplaatst en verwijderd. In het verleden hebben we stofzuigers gehad waarvan het gereedschap niet in de machine was opgeborgen, wat een pijn is het om te stoppen met stofzuigen en het gereedschap te moeten zoeken dat je nodig hebt.

Prestatie

Een stofzuiger moet al het stof, haar en stof in één keer opzuigen, zonder pluisjes en stof uit de machine te blazen. Een rechtopstaande stofzuiger moet in staat zijn om tot aan de rand van de kamer schoon te maken zonder te hoeven stoppen en het gereedschap te monteren om de klus te klaren.

Een goede rechtopstaande stofzuiger heeft een klopperborstel die kan worden ingeschakeld voor tapijt en kan worden uitgeschakeld voor harde vloeren, en bij gebruik op tapijt zal hij de vezels optillen en tot op de bodem schoonmaken. Door een kamer met vloerbedekking op en neer te stofzuigen, ontstaan strepen op de achterkant van de maaier, zoals maaien met een rol.

Staande stofzuigers kunnen ideaal worden afgesteld om te voorkomen dat tapijten worden aangevreten of opgezogen tijdens het stofzuigen.

betrouwbaarheid

Na het bestuderen van klantrecensies van stofzuigers, lijkt betrouwbaarheid het grootste probleem te zijn. Als je dezelfde stofzuiger zonder zak neemt, zul je merken dat “A” jarenlang zonder problemen kan werken, maar “B” zal de eerste paar maanden 10 verschillende problemen hebben. Wat ik uit mijn onderzoek tot de conclusie ben gekomen, is dat als je een consumentgerichte stofzuiger koopt die gemaakt is voor thuisgebruik, er een grote kans is dat hij kapot gaat, en of je nu een goede koopt of niet, je bent in geluk.

Een van de grootste problemen is dat huishoudelijke stofzuigers van breekbaar plastic zijn gemaakt, de slangen niet stevig zijn en er dunne riemen worden gebruikt in het aandrijfsysteem. Al deze zijn gemakkelijk kapot te maken en vormen de meerderheid van de klachten. Ik denk dat het andere probleem de gebruikers zelf zijn. Ze verwachten alles van hun nieuwe stofzuiger, maar ze lezen de instructies niet, dus ze maken de stofzuiger natuurlijk niet kapot of gebruiken de machine niet op volle kracht.

grootste probleem

Een grote klacht over kapotte stofzuigers is de slechte klantenservice van de fabrikant. Uit mijn analyse van echte klantrecensies blijkt dat zodra een machine de fabriek verlaat, verschillende fabrikanten het niet lijken te willen weten en er wordt gemeld dat de garantie van weinig waarde is.

Op basis van mijn onderzoek kan ik je vertellen om de stofzuiger mee te nemen of terug te sturen naar de winkelier, aangezien de meeste winkeliers erg goed zijn in het terugnemen van kapotte machines als de stofzuiger kapot gaat binnen de garantieperiode. fabrikanten in plaats van individuele consumenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *