Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor coffeeshops

Lasergraveren maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde relatiegeschenken voor uw coffeeshop te maken. Het is snel en gemakkelijk en een geweldige marketingstrategie die u kunt implementeren met uw database om uw vaste klanten zich heel speciaal en gewaardeerd te laten voelen.

Druk een lijst af met alle geboortedata van uw vaste klanten en nodig ze uit voor een kopje koffie van het huis op hun verjaardag. Neem contact op met elke persoon een week voor het evenement, wanneer ze bevestigen dat ze uw uitnodiging daadwerkelijk zullen accepteren. Laat een koffiemok graveren met hun naam en een speciale boodschap erop. Serveer hun koffie in deze gepersonaliseerde koffiemok; bind een strik rond het oor van de koffiemok om wat flair toe te voegen.

Lasergravures zijn zeer betaalbaar en lasergraveerders kunnen graveren op een grote verscheidenheid aan objecten en materialen, zoals hout, glas, plastic, stof en zelfs elektronische apparatuur zoals notebooks en iPhones. Zo til je je coffeeshopmarketing naar een hoger niveau met gepersonaliseerde relatiegeschenken voor je coffeeshop.

U kunt geweldige prijzen creëren voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag, wanneer u weet dat uw bedrijf vol zal zijn en bruist van mensen in een opgewekte of liefdevolle stemming om het meeste uit uw marketinginspanningen te halen.

Je kunt een koffieclub beginnen en alle leden kunnen T-shirts, jassen, schorten en wat je maar kunt bedenken dragen met de naam van je coffeeshop en hun eigen naam erop. Hoe meer plezier je erin stopt, hoe meer mensen deze items zullen bestellen.

Vakantiegangers zullen koffiemokken en andere items van u kopen om mee naar huis te nemen, als cadeau voor vrienden en familie of gewoon ter herinnering aan een geweldige vakantie en uw bedrijf. Ga eens brainstormen en laat technologie en koffieliefhebbers je helpen om je coffeeshop op een unieke en innovatieve manier te promoten en in de markt te zetten.

Denk aan uw personeel; je kunt van iets gewoons iets geweldigs maken, gewoon omdat je er een persoonsnaam op hebt gezet. Mensen houden van hun eigen naam, het klinkt als muziek in hun oren, het creëert een lied in hun hart en lichtheid in hun stappen, gebruik deze informatie om het beste naar boven te halen in de mensen die uw klanten bedienen.

Er stond mijn naam in lichten. Ik zei: ‘God, iemand heeft een fout gemaakt.’ Maar daar was het, in lichten. En ik zat daar en zei: ‘Denk eraan, je bent geen ster.’ Toch was het daar in de lichten. Marilyn Monroe

Als je een kwart van de gevoelens die Marilyn Monroe ervoer toen ze de bovenstaande woorden uitsprak bij je klanten en personeel weet op te wekken, dan is je coffeeshopmarketing geslaagd. Volhard en uw succes zal u verbazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *